Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
VLOER VAN BETON

Soorten glansbeton

Bij glansbeton heb je de keuze uit 2 soorten glansbeton vloeren. Deze soorten zijn ook verkrijgbaar in een aantal kleuren zoals antraciet, grijs en natuursteen. Als eerste is er het glansbeton als woonbeton. Anderzijds is er ook de toepassing van glansbeton in industriële vloeren.

 

Glansbeton als woonbeton

Dit doet dienst als glansbeton binnen in een woning, een handelszaak, een terras, enz.

In en rondom uw woning kent glansbeton, ook wel woonbeton genoemd in dit geval, heel wat uiteenlopende toepassingen. Zo kan het gebruikt worden als tuinpad, inrit of terras. Wanneer er gezorgd wordt voor een goede afwatering, zal deze beton helemaal niet glad zijn. Een speciale antisliplaag, just in case, kan wenselijk zijn, maar is niet altijd nodig.

Wanneer dit beton juist wordt behandeld, zal het ook bestand zijn tegen weer en wind buiten. Hoewel een beton voor buiten altijd anders zal zijn dan een beton voor binnen, toch kan deze beton glad en elegant worden gemaakt. Zo kunt u toch toekijken op een fraai beton in uw tuin.

Een prijs op maat van jouw project? Vraag gratis offertes aan bij erkende vakmannen

Glansbeton particuliere woning

 

Glansbeton in de industrie

Daarbij wordt glansbeton bijvoorbeeld gebruikt voor een buitenparking of voor een funderingsplaat voor een kelder of appartement. Ook in bedrijfsruimten vindt dit industriële glansbeton toepassingen.

Glansbeton wordt in de industrie vaak gebruikt in vloeren. Deze vloeren moeten functioneel zijn en zijn zo ook voorzien van een industrieel karakter. Zo’n vloeren zijn niet altijd zo ruw als wordt gedacht. Ook zij kunnen afgewerkt worden tot de meest hoogkwalitatief afgewerkte industrievloeren.

Zo’n industriële vloer moet in de eerste plaats zo functioneel mogelijk zijn. Het gebruik ervan moet gemakkelijk zijn. De reiniging en het onderhoud ervan moeten daarbij ook nog eens vlot kunnen verlopen. Zo’n vloer wordt vaak toegepast in hangaars en industriële gebouwen: ze moet dan ook stevig en vooral solide zijn. Bijkomstig kan zo’n vloer ook inert zijn voor bepaalde stoffen, denk hierbij aan plekken waar er gewerkt wordt met (chemische) stoffen die de vloer kunnen aantasten en/of beschadigen.

Een prijs op maat van jouw project? Vraag gratis offertes aan bij erkende vakmannen

 

Offertes op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.