Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
VLOER VAN BETON

Polybeton in de woonkamer

Polybeton in de woonkamer oogt abstract en naadloos. Deze gepolierde betonvloer is makkelijk in onderhoud en oogt erg strak. Ontdek hier de voor-en nadelen van een vloer in polybeton in de woonkamer.

 

Voordelen van polybeton

+ Naadloze look: ben je op zoek naar een naadloze vloer? Polybeton is een prima keuze!

+ Onderhoudsarm: polybeton behoeft relatief weinig onderhoud

+ Grote keuzemogelijkheden: gepolierde beton kan vermengd worden met kleurpigmenten. Daardoor zijn er heel wat tinten mogelijk.

+ Prijs valt goed mee: bij het leggen van polybeton heb je geen tegellijm of voegsel nodig. Daarom is het zeker niet duurder dan een tegelvloer.

+ Tijdloos karakter: door zijn duurzaamheid gaat deze vloer lang mee. Door hun neutrale tint, hebben ze een tijdloze look.

Overtuigd van de voordelen? Vraag nu vrijblijvend advies en prijzen aan voor een vloer in polybeton op maat van jouw project. Klik hier om door te gaan naar de offertepagina.

polybeton in de woonkamer

 

Nadelen van een vloer in polybeton

Elk voordeel heeft ook een nadeel. Dat is bij gepolierde beton niet anders. Polybeton heeft ook enkele minder fraaie eigenschappen waarmee je moet rekening houden.

– Kans op scheuren: polybeton kan uitzetten naargelang de omgevingstemperatuur. Dit kan je vermijden door te kiezen voor een dikke en goed gewapende vloer. Anderszijds zijn er ook mensen die deze scheurtjes esthetisch appreciëren, omwille van het realistische industriële karakter

– Bolvorming: wanneer je gepolierde betonvloer te snel afkoelt of opwarmt na het plaatsen ervan, kan het gebeuren dat het beton gaat schotelen. Dit kan je voorkomen door de vloer te plaatsen in ideale weersomstandigheden.

 

 

Offertes op maat ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerde plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.